Бъди дарител

Можете да дарите средства на ПП „Движение Да България“:

Ежемесечно дарение с банкова карта


Еднократно дарение с ePay.bg или банкова карта

 

 

По банков път

ПП ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ
BG81UNCR70001522924317
BIC: UNCRBGSF
ЕИК: 177151578


Ежемесечно дарение с PayPal

Ако желаете да изпращате автоматични ежемесечни дарения с PayPal, можете да го направите от тук.


Чрез PayPal

Дари с PayPal

лв.
 
Select Payment Method
Personal Info

ЕГН и постоянен адрес се изискват от Сметната палата с цел идентифициране на дарителя, тъй като анонимните дарения не са позволени. "Движение Да България" е администратор на лични данни.

Donation Total: 10,00 лв.


Чрез Bitcoin и Ethereum

Bitcoin: 1MpYwDrrxfMSWXoxcX78wMh44oCbJ42bnV
Ethereum: 0xc0cDFd897C5a254d0b18AB101959d2E5A31a4d36

Важно: при осъществяване на дарение чрез криптовалута, пишете на [email protected], посочвайки трите си имена, ЕГН, постоянен адрес, телефон за връзка, както и публичния си ключ. В противен случай дарението не е допустимо според българското законодателство и ще бъде върнато.

За дарения над минималната работна заплата за България (която за 2020г. е 610лв.) се представя декларация по образец, който ще получите в отговор на писмото до [email protected]


Личните данни, събирани във връзка с даренията, се изискват по закон, а Да, България изпълнява стриктно изискванията на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).Благодарим Ви, че сте до нас!

За да си върнем държавата, трябва повече българи да видят ясно докъде е стигнало нейното превземане, да разберат механизмите му, да чуят кои са кукловодите на сегашната власт. Ние сме формация без държавна субсидия. С всяко дарение ни помагате да стигнем до повече хора, да увеличим организациите си в страната и да засилим присъствието си в социалните мрежи и малкото останали свободни медии. 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK