Координатор/и

Даниел Неделчев

Даниел Неделчев е роден в София през 1983 г. Живее в София. Неженен.

По образование е бакалавър по социология от Университета по национално и световно стопанство, магистър по политически мениджмънт към катедра „Политология“ в Софийския университет.

Защитил с отличие магистърска теза на тема „Информираният избор – химера или демократична ценност“. В момента е докторант в катедра „Политология“ на Философския факултет в СУ в направление „Съвременна българска политика“. Научните му интереси са насочени към развитието на гражданското общество, информирания избор и предизвикателствата и проблемите пред съвременните демократични системи.

Предприемач е и собственик на малка компания, лидер в сферата на визуалната комуникация (digital signage). Успешно реализира проекти в сферата на дигиталния маркетинг, визуалната комуникация и рекламата.

Включва се в битката за България, защото не може повече да търпи разпада на демокрацията в България. България въври все по-изразено към тоталитарен режим на управление, към управление на мафията. Смята, че това не може и не трябва да бъде допуснато. Ще работи за утвърждаване и опазване на демократичните ценности българското общество и в противодействие на корупцията и завладяването надържавата от мафията.

Обича природата, кучетата и компютърните игри.

[email protected]

Свързани новини и позиции

Ще изиграе ли СЕМ купен мач и колко ще струва това на данъкоплатците?

В следващите два дни предстоят изслушванията за нов генерален директор на БНТ и предвид  наличните кандидатури,  това ще бъде едно от най-предвидимите изслушвания в историята на българските обществени медии. Правилата,…

  • 03 Юли 2019, Сряда

Свидетели сме на безпрецедентно масово посегателство върху свободата на словото в България

Свидетели сме на безпрецедентно масово посегателство върху свободата на словото в България. Завладените институции и пропагандните проправителствени бухалки са в координирана атака, за да пречупят и унищожат малкото свободни медии…

  • 14 Юни 2019, Петък