Българската култура – от забрава към успех в Бургас

Културата е важна част от живота на всеки един от нас, макар много често да го забравяме. Важна част от възпитанието на нуждата от култура пък е пряко свързана с образованието.

Затова и „Аз чета – AzCheta.com“, най-големият сайт за книги и четене в България, реши да направи серия от дискусии „Българската култура – от забрава към успех“ в подкрепа на културната програма в предизборната платформа на коалиция „Движение Да България“.

Ще се радваме да се видим на 24 март от 18 ч. в зала „Георги Баев“ на Културен Център „Морско Казино“ – Бургас. Освен Александър Кръстев, създател на „Аз чета“ и кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ в Благоевград и Велико Търново, в дискусията ще се включи и книжният блогър Милена Ташева и двама от кандидатите на „Движение Да България“ от бургаския район – Теодор Михайлов  и Павел Златаров. С тях заедно – ние и Вие, ще объдим какво може да бъде направено за културата в страната и особено на местно ниво.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1071611142945002/

Какво е „Да, България!“?

Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

Вижте повече

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube

Още събития

Ролята на общината за развиване на потенциала на нашите деца

Ролята на общината за развиване на потенциала на нашите деца

Няколко начина Общината да печели повече от дружествата си

Няколко начина Общината да печели повече от дружествата си

Ще върнем Витоша на гражданите. Знаем как.

Ще върнем Витоша на гражданите. Знаем как.

Всички събития
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK