Промени в Конституцията: Национална гражданска инициатива „За Демократична България“

Кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ в Благоевград на 4. място в листата и във Велико Търново, на 9. място

Александър Кръстев е завършил журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“ и има магистърска степен по публична комуникация в същия университет.

Той е комуникационен специалист с основен фокус върху социалните медии и преподавател по LinkedIn в Нов български университет. Като създател на най-големия портал за насърчаване на четенето в България azcheta.com, Александър става носител на званието „Рицар на книгата“. Член е на настоятелството на Читалище.то, основано през 2014 г. като свободна среда, която обединява независими личности и идеи в полза на прогресивното развитие на гражданското обществото. Съосновател е и на terminal3.bg, една от най-динамично развиващите се електронни медии, популярни сред гражданското общество в България днес.

Инициатор и участник е в редица културни и образователни инициативи.

Александър е женен за Мила. Винаги си купува големи пуканки, когато ходи на кино.

Александър започна своята кампания с инициативата #каквощенаправиш – можете да му зададете въпрос за това какво ще направи като депутат в личния му блог.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни