Жулиета Мандажиева

Част от Контролна комисия

Жулиета Мандажиева е адвокат и от 12 години е съдружник в средно голяма адвокатска кантора, специализирана в областта на корпоративното право и финансовите услуги; има интереси и в областта на екологичното право и правото на информационните технологии. Била е многократно лектор, както и автор на редица статии. Жулиета е работила само в частния сектор от 1997 година насам. Била е част както от походите през Виденовата зима, така и участник в протестите през 2013 година. На първо място слага България икономическия просперитет на България, лишен от данък „корупция“, широкодостъпното и качествено образование, меритокрацията, толерантността към различите обществени прослойки, които спазват законите на страната, и съхранената природа.

Смята че страната има прекалено богата история, природни дадености и народ, оцелял в тежки премеждия, за да бъде поставяна на второ място, обезлюдявана и живееща от подаяния. Ненавижда ширещата се напоследък култура на манипулация и лъжа, която ѝ напомня тежката пропаганда от комунистическия период – и иска да противодейства на това. Би искала децата ѝ да живеят в България или поне България да е една от страните, където те да живеят.

Жулиета в родена в Сливен, но по-голямата част от живота ѝ е преминал в София. На 38 години е, омъжена с две деца. Страстен тенис аматьор, обича походите в планината и пътешествията, а голямата ѝ любов са книгите. Говори свободно английски и владее немски и позабравен, но обичан руски.

Жулиета Мандажиева

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK