Свилен Андреев

Народен представител

Част от Народни представители

Свилен Андреев е политолог, магистър по “Дипломация и национална сигурност” от Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”.

Работи в “Сдружение Знание-Ловеч” – една от водещите неправителствени организации в Централна Северна България. Фокусът на професионалната му дейност е свързан с ръководене на проекти в сферата на образованието и развитието на гражданското общество. Има 10-годишен опит като лектор и обучител по теми, свързани повишаването на гражданската активност, основно сред младежите. Автор е на политологични анализи в електронните медии.

Свилен вярва, че парламентарната република може да бъде възстановена и да заработи. Убеден е, че Народното събрание трябва да изгради добра комуникация с гражданското общество чрез създаване на работеща комисия за взаимодействие с неправителствените организации. Уверен привърженик е на идеята за съдебна реформа и постигане на реално разделение на властите, което за последните 12 години беше заличено.

Свилен Андреев

Свилен Андреев в социалните мрежи:

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK