Николай Янев

Председател на МО Пазарджик

Най-важното накратко:

По образование съм организатор на фирмен мениджмънт и технически ръководител в строителството. От 2019 г. работя в българска телекомуникационна компания като строителен техник и ръководител на отдел видеонаблюдение и системи за сигурност. Семеен с две деца: момиче – студент по журналистика в СУ и момче на 12 години.

Обществените каузи, които съм защитавал:

От над 10 години участвам активно в обществения живот на гр. Пазарджик, като винаги съм се опитвал чрез анализи, интервюта и участия в обществени обсъждания, да се боря срещу лошите практики в управлението на общината, корупционните сделки и неправомерното харчене на обществени средства.

Работа за “Да, България!” дотук:

Председател, втори мандат на МО Да, България – Пазарджик и член на Национален съвет на „Движение Да, България“. През целия период съм се стремял да позиционираме МО Да, България – Пазарджик като твърда и непреклонна опозиция на местното управление. Кандидат за кмет и общински съветник на изборите през 2019г.

Николай Янев

Николай Янев в социалните мрежи:

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK