Надежда Бачева

Зам.-кмет на район „Слатина“

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

От 2019 г. съм заместник-кмет в СО-район „Слатина“ с ресор „Образование, култура, електронно управление и спорт“. Завършила съм Езикова гимназия гр. Враца с френски език и психология в СУ „Св. Климент Охридски“ с образователна степен „магистър“. Имам няколко научни публикации в специализирани издания по психология. Била съм хоноруван преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“ и НБУ. Работила съм в сферата на маркетинга както за български, така и за чуждестрани компании. Майка съм на 15-годишен син.

 

Обществените каузи, които съм защитавала:

Старая се да заемам активна гражданска позиция по теми, които ме вълнуват като чистота на въздуха и опазване на околната среда. Друга сфера на интерес за мен са темите, свързани с деца и жени в риск, както и инициативи, подобряващи живота на хора в неравностойно положение. Като заместник-кмет в район „Слатина“ инициирах поставянето на втората в София люлка-везна за деца в инвалидни колички.

 

Работа за “Да, България!” дотук:

За мен е чест да съм един от учредителите на „Да, България!“. През лятото на 2017 г. започнах работа и в централата на партията като специалист по фондонабиране. Впоследствие се включих и в организационната дейност. По време на първата Национална конференция на „Да, България!“ през 2018 г. бях избрана за член на Националния съвет. Бях активен участник в предизборните кампании за Евроизборите и Местните избори през 2019 г. На парламентарните избори през април 2021 г. координирах 24 МИР, а в следващите две кампании – националния щаб. Основател съм на местната структура в район „Възраждане“, като от 2017 до 2020 г. бях и неин председател. Към момента, заради позицията ми в местната администрация, съм част и от изпълнителния съвет на „Да, България – Слатина“.

Мотивация

За тези 5 години „Да, България!“ се превърна не само в кауза, но и в съществена част от живота ми. Натрупаният опит от работата ми в местната власт през последните две години, както от работата ми с хората от цялата страна по време на кампаниите, а и извън тях, ме карат да вярвам, че мога да бъда полезна за работата и на следващия Национален съвет. За мен участието в този орган е било винаги и преди всичко огромна чест и отговорност. Аз вярвам, че с решенията, действията и политиките си хората, избрани да ни представляват в Националния съвет, могат да защитят мечтата на всеки един от нас за по-добра, по-силна и по-свободна България. Именно тази и моя мечта е причината да се боря за Вашето доверие като се кандидатирам за член на Националния съвет.

Надежда Бачева

Надежда Бачева в социалните мрежи:

Медиатека

Пети дебат на кандидате за общински съветници в София на Да, България

Пети дебат на кандидате за общински съветници в София на Да, България

Епизод 10 – Как се събираха подписи за регистрацията?

Епизод 10 – Как се събираха подписи за регистрацията?

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK