Михаил Луков

Общински съветник във Варна

Част от Общински съветници

Михаил Луков е IT специалист и активен гражданин, борещ се за справедливост, прозрачност и ред. Ръководител в IT компания с над 15 години опит в сферата. Участвал е в разработката на голямо разнообразие от софтуерни решения. Владее широк набор от програмни езици и скриптове, борави с над 20 софтуерни приложения.

Участвал е в многобройни инициативи по почистване след наводненията в Аспарухово и Карловско, почистване, озеленяване и облагородяване във Варна. Редовен дарител в акции в помощ на болни деца и възрастни. Участвал е в голяма част от разработката на приложението “Ти Броиш”, както и в организацията на доброволците по време на изборите. Разработил безвъзмездно безплатни системи за подобряване на прозрачността, автоматизацията и производителността на процесите. Женен, баща на две деца.

В ролята на общински съветник ще работи за красив, чист, и зелен град за хората, със здрави улици и тротоари, с повече пешеходни зони, велоалеи и оптимизиран градски транспорт. Това ще допринесе за повишаване на качеството на живот на гражданите и развитието на бизнеса. Ще използва професионалния си опит за оптимизиране и прозрачност на информационните процеси, въвеждане на нови успешни практики и подобряване на сигурността на достъпа до данните.

Михаил Луков

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK