Мартин Димитров

Част от Национален съвет

Мартин Димитров се занимава с реклама от 15 години. В работата си има около 100 награди и номинации от различни фестивали. През август 2015-та основава собствена компания, която е сред най-бързо развиващите се рекламни агенции на пазара.

Мартин е дяволски педантичен в работата си, и когато нещото не става добре, той става лош. През годините е помагал безвъзмездно с работата си на различни организации, които са имали нужда от знанието му. И особено се гордее с работата си за “Асоциация на пациентите с онкологични заболявания” и с това, че е помогнал да се възпитава превенция, а не просто приемане на болестта.

Мартин е от София, на 39 години. От 14 години има жена на име Елена и от 11 години има дъщеря на име Рада, която сега е със синя коса. Учил е “Българска филология” и до ден-днешен се определя като “професионален читател”. Никога не е спирал да пише и най-често го прави за списание “L’europeo”.

 

 

Мартин Димитров

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK