Мартин Димитров

Част от Национален съвет

Най-важното, накратко:

От 2003-та се занимавам с реклама, от 2005-та съм творчески директор. Работата ми е да улавям добрите идеи, заедно с екипа ми да ги развиваме и да ги превръщаме в успешни кампании, които да гарантират просперитет — както на нас, така и на нашите клиенти. За работата си имам над 150 награди и попадам сред най-награждаваните творчески директори в страната през последните петнадесет години.

Обичам да пиша и никога не съм спирал да го правя. Преди да се занимавам с реклама съм бил редактор на списанието за електронна музика „Метрополис“ и автор в сп. „Егоист“. Последните осем години пиша на страниците на сп. „L’Europeo“.

Женен съм от 2005-та година и имам една дъщеря.

 

Обществените каузи, които съм защитавал:

Каузите и организациите, на които съм предоставял и предоставям уменията си, са „Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания“, фондация „GLAS“ и фондация „Single Step“. Вярвам, че темата за равноправието ще бъде водеща за всички нас през идните години.

 

Работа за „Да, България!“, дотук:

Учредител съм на партията и съм член на Националния съвет. В периода 2017-2108 съм бил председател на МО „Красно село“. Член съм на работна група „Култура“.

Един от основните ми приноси за партията са преференциялните гласовете за парламентарните избори през месеците април и юли 2021-ва година, за чието привличане е изиграла роля не само „Да, България!“, но и професионалния ми път, както и неотклонните позиции, които съм изразявал през последните повече от десет години.

Знам, че мога да бъда много по-полезен за „Да, България!“, особено в сегмента на комуникацията на партията — както вътрешната, така и тази, насочена към хората.

Мотивация

Политическата ни сцена е обречена на промяна. Икономиката, а заедно с нея и обществото се променят по-бързо, отколкото политическите субекти си представят. Ние навлизаме в напълно нова епоха, предполагаща нови социални класи и нови взаимоотношения.

„Да, България!“ извървя труден път, но истината е, че истински трудният път едва сега започва. И това е пътят към изпълненото с предизвикателства бъдеще.

Контурите на глобалната промяна стават все по-ясно и ярко очертани, и те определят двата стълба на идните десетилетия — технологиите и творчеството.

Вярвам, че на нашата партия мога да бъда полезен в творчеството. Не само в изразяването на тезите и целите ни, но и във формирането на политики, които да ни развиват като творческа нация, способна да покаже на света не само минало, но и едно удивително, пълно с ценности и смисъл съвремие.

Мартин Димитров

Мартин Димитров в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK