Мария Захариева

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Завършила съм Бизнес администрация, в момента уча Дигитален маркетинг в Софтуерен Университет и в Hubspot Academy. Интересите ми са в областта на политиката, маркетинг, литература и журналистика.

Обществените каузи, които съм защитавал(а): За истинска детска болница в България. Моята лична кауза е свързана с по-достоен живот за хората с увреждания и техните проблеми да са достояние на всички български граждани, да имат свободен достъп до всяка обществена сграда, също така да не бъдат обект на подигравки от страна на останалите. Това може да се случи чрез промяна на образователната ни система, където децата да бъдат информирани защо техният съученик е различен/на. Също така подкрепям и реформи в здравеопазването, кoято да позволи да не се налага гражданите да бъдат здравни емигранти, в търсене на по-добро лечение в чужбина, с което да плащат твърде висока цена.

Работа за “Да, България!” дотук:

Член съм на ИС на МО Сливен. Занимавам се с content marketing в социалните мрежи и разпространяване на медийно съдържание. Поддържам сайта на Демократична България по време на предизборните кампании.

Мотивация

Член съм на Да, България от 2019г. Наблюдавам отблизо работата на народните представители, oбщински съветници, районни кметове и т.н. Мисля, че ще бъда полезна за НС, защото следя всички медийни изяви, занимавам се с дигитален маркетинг и мога да помогна, с каквото мога. За мен ще бъде привилегия, ако стана член на НС и бъда част от новото начало за политическа партия Да, България. Имаме много работа за вършене , но съм сигурна, че ще се справим.

Мария Захариева

Мария Захариева в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
  2. Instagram
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK