Линда Христова

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Маркетинг експерт, с 13 години опит в маркетинг и реклама. Била съм в екипа на няколко големи рекламни агенции, а в последните години работя за технологични компании. В момента съм маркетинг мениджър за България на международна гейминг компания.

Като утвърден професионалист, знам, че последователността и да разбираш потребностите на хората, са не по-малко важни от креативността и умението да управляваш разумно бюджети.

Завършила съм Журналистика и магистратура Връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски“. Възпитаник съм на Националната Гимназия за Древни Езици и Култури „Св. Константин Кирил Философ“.

Обществените каузи, които съм защитавала:

Като част от местната организация на „Да България“ за район Витоша работя за отварянето на Резиденция Бояна като парк със свободен достъп.

През 2018 г. бях една година ментор на ученици от 7 клас в Златна Панега към проекта „Училищни чудеса“, който подпомага ученици с нисък социален статус.

 

Работа за “Да, България!” дотук:

Член съм на „Да България“ от създаването й.

От 2018 има честа да съм член на Националния съвет.

От 2019 до средата на 2021 бях председател на МО Витоша.

Мотивация

Битката за по-добра, демократична и европейска България не е за един ден, не е за една или пет години. И вече знам, че се започва отново всеки ден. И ако днес си направил нещо – утре трябва непременно да продължиш. Това е кауза, в която не винаги личното пристрастие помага, напротив – няма място за лични битки. Научила съм, че трябва да загърбиш себе си, да „излезеш от балона си“ и да видиш по-голямата картина. Но все пак да останеш със сърцето си и да работиш със сърцето си.

Искам да съм полезна на каузата на „Да България“ за демократична и европейска България – с постоянството си, с времето си и с твърдата си убеденост, че тази кауза си струва повече от бързите победи и временните печалби.

Линда Христова

Линда Христова в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK