Избори София '23: „Да, България!“ се явяваме се в коалиция „Обединени за София“

Иво Ников

Председател на МО Дупница

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Роден: 13.04.1973 г.
Семейно положение: женен с 2 деца
Образование: Средно: ТМЕТ, специалност „Промишлена електроника”

Висше: МГУ „Св. Иван Рилски”, специалности „Автоматизация на производството” и „Компютърни технологии”

Професионална кариера: от 1998 до 2013 г. – Направление „Образование”, Община Дупница – Специалист „Компютърни системи”; От 2013 г. до момента Управител и собственик на IT компания.

Обществените каузи, които съм защитавал:

Занимавал съм се с различни проекти с идеална цел – монтаж на станции за измерване на замърсяването на въздуха; организация на различни спортни и културни прояви. Подпомагал съм дейността на учебни заведения, спортни клубове, БЧК, планинска спасителна служба.

Работа за “Да, България!” дотук:

Учредител съм на партията и съм член на Националния съвет. Председател съм на местната организация на “Да, България!” в Дупница. Участвал съм в организацията и техническото обезпечаване на различни мероприятия на партията от учредителното събрание до момента.

Мотивация

Всички трудности, през които преминахме като партия, до настоящия момент ме мотивират да продължа да работя усилено. Като член на Националния съвет изключително рядко съм пропускал заседания, защото осъзнавам важността на работата там. Опитът и приемствеността за мен са от изключителна важност, затова ще се постарая с работата си да допринеса за надграждане на постигнатото.

Иво Ников

Иво Ников в социалните мрежи:

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK