Христо Иванов: Искаме мандат за управление, за да модернизираме България навреме
  • Член на НС и ИС

Георги Илиев е предприемач, работи в областта на рекламата от 1994 г. и международната търговия от 2000 г.. Съдружник е в компании в няколко държави от ЕС, занимаващи се предимно с материална реклама, търговия и производство на безалкохолни напитки, бира и вино.

Четиринадесети юни две хиляди и тринадесета година е повратен момент в живота му. Решава, че всичко, което прави като бизнес е безсмислено, ако България е затънала в корупция и е завладяна от мафия, която дори не се срамува да парадира с властта си. По време на 404-дневния Протест срещу правителството на Орешарски създава и участва в ред инициативи и организации като „Кафе пред Парламента“, „Палатков лагер“, „Протестна мрежа“, Инициатива „Правосъдие за всеки“, Читалище.то, ИК „Гласувай без граници“ и още десетки други от тогава досега. Вярва, че без правосъдие, образование и култура няма държавност и това трябва да бъдат приоритетите на всяко управление.

Георги е учредител на „Да, България!“, член на местната организация в район Слатина. Участва активно в кампании, в изготвянето на материали, в подготовката на зали, озвучаването, логистиката, и живите предавания.

Участва и в повечето инициативи на Движението. Бивш член и председател на Националната контролна комисия.

Роден е в София, на 42 години. Има трима сина и една дъщеря. Бакалавър по търговия е от Делхийския Университет, завършил e семестриално МБА в НБУ. Офицер от резерва.

Основно хоби – да работи по посрещането и гостоприемството на световните музикални звезди, имащи концерти в България от 1999 г. досега.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни