Енчо Динев

Част от Национален съвет

Енчо Динев e юрист с 19-годишен стаж, от 2005 година е адвокат, експерт по трудово и гражданско право и обществени поръчки в Адвокатско дружество „Точева и Мандажиева“, където работи от 2005 година.

Енчо вярва, че основна цел и посока на развитието на България трябва да бъде възстановяването на чувството за справедливост у хората, еднаква приложимост на правилата за всички без изключение, създаване на активен независим антикорупционен орган, съдебна реформа, ефективно разделение на властите на всички нива, включително и при избора на отделните квоти във Висшия Съдебен Съвет, качествена промяна в образованието, изготвяне на стратегия за енергийна ефективност и енергийна независимост на държавата в съответствие с развитието на науката в областта на възобновяемите енергийни източници, както и развитие и въвеждане на електронно управление и правосъдие.

Енчо е роден в град Сливен, на 45 години. Женен е за Златка, с която имат две деца – Стефан и Невена. Свободното си време прекарва със семейството и приятели. Любимо хоби му е слушане на музика. От дете Енчо се занимава с хорово и оперно пеене.

Енчо Динев

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK