Деян Мотов

Част от Национален съвет

Деян Мотов е уеб – програмист, дългогодишен специалист и консултант в областта на информационните технологии. Предприемач в ИТ- сектора с малка фирма за аутсорсинг и уеб хостинг услуги.

Човек с активна гражданска позиция срещу беззаконието, което ни заобикаля и нуждата от промяна, а също така и за нуждата от промяна в образователната система за да може да отговори на нуждите на бизнеса с подготвени кадри от развиващите се отрасли.

Деян мисли, че за нас е от първостепенна важност хората да си върнат чувството за сигурност. Да спре да се шири безнаказаност, хората да са по-активни в отстояването на правата си и да не смятат че „Наведената глава сабя не я сече“. Мисли че хората са смачкани и без надежда за бъдещето и иска да промени това с участието си в „Да България!“.

Деян е роден в Плевен, но отрасва в Севлиево. Малък провинциален град със силно развита промишленост, но страдащ от обезлюдаване заради текущата политико-икономическа ситуация в страната. Обича да прекарва време със семейството си и малкия си син Димитър.

Деян Мотов

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK