Делчо Камарски

Председател на МО „Красно село“

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Инженер съм по образование, член на КИИП с пълна проектантска правоспособност. Към момента съм ръководител на геодезическия отдел във водещо архитектурно бюро с многоспектърен проектантски екип. Участвам като експерт към новосформираното министерството на Електронното Управление.

Учредител на движението, негов доброволец и експерт към ТРГ Регионално развитие и транспорт. Учредител и член на ИС на МО Красно село, а от 2019 и
неин председател. За 5 години изминах дълъг политически път осеян с перипети, който внесе повече прагматизъм във вижданията ми. Да, промяната е възможна, но не е лесна.

Вижданията ми за развитието на движението са свързани със създаването и развитието на експертен орган, който да е връзка между вътрешните ни структури и браношови, академични, и държавни органи. Да създава и налага секторни политики, които отговарят на реални необходимости и същевременно градят бъдещето на една модерна, просперираща държава. Да открива и развива кадри.

Обичам природата и изпитвам благоговение към нашата малка планета. Споделям идеята, че през следващите години трябва да се фокусирам в това да я управляваме устойчиво.

Обществените каузи, които съм защитавал:

Обществените каузи, които съм защитавал активно са свързани със съдебната реформа, разбира се, и опазването на национален парк „Пирин“. Друга кауза, която се зароди в рамките на движението, и в която взех активно участие е тази за довършването на АМ Хемус.

Работа за “Да, България!” дотук:

Аз съм учредител на „Да, България!“
Учредите съм на местната организация в район Красно село, гр. София, при което влязох в ИС.
Участвах в създаването на ТРГ Регионално развитие и транспорт, както и в непосредствено последвалата кампания за довършване на АМ Хемус, инициирана и водена от Симеон Ставрев.
Участвах в работната група по организация на първата НК
Председател съм на МО Красно село от края на 2019 г. до момента, като вярвам, че успях да допринеса за нейното развитие. Заедно участвахме в 4 предизборни кампании, като се справяме все по добре. Особено в сравнение с първата, която бе непосредствено след избора ми за председател на МО.
В трите от предизборните кампании през 2021 г. участвах и като кандидат в 23 и 17 МИР .
Помагал съм с каквото мога като доброволец – по масички, в офиса, в Ти броиш и т.н.

 

Мотивация

За мен, ние, от „Да, България!“, изиграхме важна роля в българската политика и доведохме ситуацията до точката на пречупване, в която се намираме сега. Позицията ни е достатъчно добра, за да реализираме някои от основните ни приоритети в развитието на държавата. Същевременно има още какво да развиваме в движението и това е добре. Това означава, че има все още нереализиран потенциал, значи, че можем повече. Пътят и перспективата за „Да, България!“ тепърва се разгръща пред нас. И от нас зависи си докъде ще стигнем. Аз искам да допринеса за това не просто да стигн далеч, а да изградим организация устойчива на времето и различната политическа конюнктура.

Делчо Камарски

Делчо Камарски в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK