Даниел Неделчев

Председател на МО Средец

Част от Изпълнителен съвет, Национален съвет

Даниел Неделчев е роден в София през 1983 г. Живее в София. Неженен.

По образование е бакалавър по социология от Университета по национално и световно стопанство, магистър по политически мениджмънт към катедра „Политология“ в Софийския университет.

Защитил с отличие магистърска теза на тема „Информираният избор – химера или демократична ценност“. В момента е докторант в катедра „Политология“ на Философския факултет в СУ в направление „Съвременна българска политика“. Научните му интереси са насочени към развитието на гражданското общество, информирания избор и предизвикателствата и проблемите пред съвременните демократични системи.

Предприемач е и собственик на малка компания, лидер в сферата на визуалната комуникация (digital signage). Успешно реализира проекти в сферата на дигиталния маркетинг, визуалната комуникация и рекламата.

Включва се в битката за България, защото не може повече да търпи разпада на демокрацията в България. България въври все по-изразено към тоталитарен режим на управление, към управление на мафията. Смята, че това не може и не трябва да бъде допуснато. Ще работи за утвърждаване и опазване на демократичните ценности българското общество и в противодействие на корупцията и завладяването надържавата от мафията.

Обича природата, кучетата и компютърните игри.

Даниел Неделчев

Медиатека

Епизод 23 – Даниел Неделчев за гласуването в Халкидики

Епизод 23 – Даниел Неделчев за гласуването в Халкидики

Пресконференция за обявяване на резултати от вътрешни избори на „Да, България!“

Пресконференция за обявяване на резултати от вътрешни избори на „Да, България!“

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK