Божидар Божков

Общински съветник в Разград

Част от Общински съветници

Божидар Божков е роден на 19.07.1963-а година в Ловеч. През 1981-а година завършва Математическата гимназия в Ловеч със специалност „Числени методи и програмиране.От 1981-а до 1985-а година учи във ВНВУ „Васил Левски“ – Велико Търново с гражданска специалност „Инженер по ДВГ“. От 2002-а до 2004-а година учи във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Велико Търново и придобива степен магистър по „Психология и социология на управлението“. Завършил е множество курсове в областта на правоприлагането и сигурността.По специфични от тях са :

От 1985-а до 2023-а година работи в МВР, като в продължение на 24 години е заемал ръководни длъжности, последната от която началник на отдел „Охранителна полиция „ в ОДМВР – Разград в продължение на 13 години.

Притежава богат управленски и организационен опит. Участвал е в множество комисии както на областно, така и на национално ниво с което е придобил компетентността за вникване в проблемите на обществото и решаването им на междуинституционално ниво.

Владее руски език писмено и говоримо и английски език на задоволително ниво.

Семеен с едно дете.

Божидар Божков

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK