Ангел Нейчев

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Работя като софтуерен специалист и ERP консултант и се грижа за политическата реклама на “Да, България!” в социалните мрежи. Член съм и вицепрезидент на AFCEA Sofia Chapter (Armed Forces Communications and Electronics Association),

Член на УС на Български Далматин Клуб. Член и създател на Joomla!Bulgaria. Семеен съм, с две деца. Живея и работя в София.

 

Обществените каузи, които съм защитавал:

Активен участник съм в почти всички големи протести срещу превземането на държавата ни от мафията – срещу Виденов, #ДАНСwithme, протестите срещу съсипването на българската природа, протестите срещу назначаването на Гешев, протестите след “Росенец”…

 

Работа за “Да, България!” дотук:

Учредител съм на “Да, България!”, член на Националния съвет, както и на Изпълнителния съвет на местната структура в район “Триадица”.

Напълно pro bono управлявам дейностите по реклама в социалните мрежи и консултирам свързаните с дигитален маркетинг процеси в партията. За формация, прекарала няколко години като извънпарламентарна опозиция и подложена на тотален медиен блокаж, социалните мрежи се оказаха жизненоважен комуникационен канал. Той ни даде големи възможности, но и изискваше задълбочени познания и отдаденост.

През годините съм отказвал всякакви други ангажименти в сферата на дигиталната реклама, за да мога да посветя знанията и уменията си изцяло на “Да, България!”. Днес мога спокойно да кажа, че съм експертът с най-сериознен опит в политическата дигитална реклама в социалните мрежи в страната.

Мотивация

Смятам, че мога да допринеса и за следващия Национален съвет не само с много специфичната си експертиза, но и с доказаната си на практика отдаденост на ценностите, заради които работихме в тези пет години дотук.

Следващият Национален съвет на партията ни ще има все по-трудна и отговорна роля, с много сериозни задачи за решаване. След петгодишните ни усилия “Да, България!” достигна момента, в който може да допринася за управлението на страната със своите общински съветници, районни кметове, народни представители и двама ключови министри.

Присъствието ни във властта е нормално да привлече нов и засилен интерес към участие в Националния съвет. Мисля си обаче, че точно сега НС на “Да, България!” ще има нужда най-вече от хора, готови да оставят настрана личните си амбиции, за да работят съвестно и сериозно за общите ни цели. Вярвам, че с досегашния си принос съм доказал, че съм един от тези хора. И ще се радвам да продължа за допринасям с времето, опита и отдадеността си.

Ангел Нейчев

Ангел Нейчев в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
  2. Instagram

Медиатека

Епизод 34 – Ангел Нейчев, за отглеждането на кучета и планираните промени в закона

Епизод 34 – Ангел Нейчев, за отглеждането на кучета и планираните промени в закона

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK