ПОКАНА за Национална конференция на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”

Viber

Националният съвет на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ” уведомява всички членове на Движението, че на 29.01.2022 г. от 10.00 часа в гр. София, в залата на „София Ивент Център“, която се намира на третия етаж на МОЛ Парадайз, с адрес София, бул. „Черни връх“ № 100, етаж 3, ще се проведе Национална конференция на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”.

Проектът на Дневен ред включва:

  1. Доклад на Председателя на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”;
  2. Изменения на Устава на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”;
  3. Избор на Председател на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ;
  4. Избор на Национален съвет на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”;
  5. Избор на Национална контролна комисия на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”;
  6. Приемане на Политическа декларация за визия и основни насоки за дейността на Движението до следващата Национална конференция;
  7. Разни.

Πpи липса на кворум заседанието ще се проведе от 11.00 часа, при условията на чл. 14, ал. 8 от Устава на ПП “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ”.

Регистрацията на участниците в Националната конференция ще се извършва от 9.00 часа на мястото на провеждане на конференцията.

Националната конференция ще се проведе при спазване на действащите противоепидемични мерки на територията на Република България. Организационните правила за осигуряване спазването на противоепидемичните мерки и Правилата за дистанционно участие по електронен път в Националната конференция ще бъдат публикувани на интернет страницата на Движението: https://dabulgaria.bg.

24 декември 2021

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK