Общо събрание на местна организация в община Бургас

Общо събрание на местна организация в община Бургас

Изпълнителният съвет на ПП „ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ“ – Бургас свиква Общо събрание на местна организация Бургас на 17 март 2018 г., адрес: ул.“Булаир“, х-л „Булаир“, със следния дневен ред:

1. Избор на председател на местната организация, поради невъзможност на избрания от предходното Общо събрание председател да изпълнява задълженията си съгласно Устава на Движението, в следствие на промяна на местопребиваването му и подадена от него оставка;
2. Избиране на тематични секции на местната организация;
3. Обсъждане на дейността на местната организация за изтеклия период и приемане на основни насоки за дейността на организацията за 2018 г.

Регистрацията на членовете за събранието ще започне в 9:00 часа в деня на събранието, а самото събрание ще започне в 10:00 часа.

Поканват се всички членове на местната организация да вземат участие в Общото събрание.

Членовете се легитимират с документ за самоличност.

Какво е „Да, България!“?

Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

Вижте повече

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube

Още събития

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Всички събития
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK