Да, България в Берковица

„Да, България!“ продължава със срещите си с граждани в цялата страна, на които заедно да поговорим за нашите мечти и идеи за България.

Срещата в Берковица ще се състои на 18 март 2017 г. (събота) от 11:00 часа, в Малък салон на Народно Читалище „Иван Вазов 1872“. В разговора с граждани ще участват:

Кандидатите за вашето доверие на предсрочните парламентарни избори на 26 март, и двамата с активна гражданска позиция за реформа и постигане на независима правосъдна система:

Мирослав Тодоров, 26 г., роден в Монтана, възпитаник на Езикова гимназия „Петър Богдан“ и Лудвиг-Максимилианс-Университет – Мюнхен, водач на листата на „Движение Да България“ в област Монтана и едно от най-младите ѝ лица, съорганизатор на срещите с българската общност във Виена и Берлин;

Петко Цветков, 45 г., роден в Берковица, магистър по Екология с над 20-годишен професионален опит в опазване на природата, защита на водите, земите и горите, и развитие на зелена икономика в България.

Да поговорим за страната ни с мисъл за утрешния ден. Честно и открито. Очакваме ви!

Вярваме в силите на българското общество и знаем, че България може да застане високо!

Да, България!

Какво е „Да, България!“?

Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

Вижте повече

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube

Още събития

Ролята на общината за развиване на потенциала на нашите деца

Ролята на общината за развиване на потенциала на нашите деца

Няколко начина Общината да печели повече от дружествата си

Няколко начина Общината да печели повече от дружествата си

Ще върнем Витоша на гражданите. Знаем как.

Ще върнем Витоша на гражданите. Знаем как.

Всички събития
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK