Да, България в Берковица

Да, България в Берковица

„Да, България!“ продължава със срещите си с граждани в цялата страна, на които заедно да поговорим за нашите мечти и идеи за България.

Срещата в Берковица ще се състои на 18 март 2017 г. (събота) от 11:00 часа, в Малък салон на Народно Читалище „Иван Вазов 1872“. В разговора с граждани ще участват:

Кандидатите за вашето доверие на предсрочните парламентарни избори на 26 март, и двамата с активна гражданска позиция за реформа и постигане на независима правосъдна система:

Мирослав Тодоров, 26 г., роден в Монтана, възпитаник на Езикова гимназия „Петър Богдан“ и Лудвиг-Максимилианс-Университет – Мюнхен, водач на листата на „Движение Да България“ в област Монтана и едно от най-младите ѝ лица, съорганизатор на срещите с българската общност във Виена и Берлин;

Петко Цветков, 45 г., роден в Берковица, магистър по Екология с над 20-годишен професионален опит в опазване на природата, защита на водите, земите и горите, и развитие на зелена икономика в България.

Да поговорим за страната ни с мисъл за утрешния ден. Честно и открито. Очакваме ви!

Вярваме в силите на българското общество и знаем, че България може да застане високо!

Да, България!

Какво е „Да, България!“?

Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

Вижте повече

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube

Още събития

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Всички събития
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK