Избори 2024: „Да, България!“ се явяваме с номер 26 в бюлетината

Парламентарни избори 2024

27 октомври 2024 с номер 26

ЗА ПРОСПЕРИРАЩА И КОНКУРЕНТНА БЪЛГАРИЯ 

Уважаеми български граждани, 

България силно се нуждае от редовно управление, което с воля и решимост да осъществи реформите, подкрепящи върховенството на правото, конкурентността на икономиката, сигурността и защитата на гражданите  – трите стълба, на които стъпва просперитетът на всяко напреднало общество. Управление, което може да използва потенциала на технологичната трансформация, през която преминават днес обществата и икономиките в света, като източник на конкурентност и двигател на модернизацията на България. 

Днес обществото ни изпитва остро чувство на несправедливост заради безнаказаната злоупотреба с власт и ширещата се корупция, които ограбват бъдещето на децата ни и препречват перспективата на България да бъде равностойна по качество на живот с другите европейски страни. 

Силно ожесточена е съпротивата срещу стремежа на българските граждани към свобода и просперитет, срещу откъсването на институциите от зависимостите, които ги превръщат в бухалки в ръцете на онези, които се страхуват от установяването на истински правов ред и справедливост. Нежеланието да се излъчи реформаторско и антикорупционно управление е функция на този страх от законността. Затова днес сме за седми път на избори и страната се намира в най-тежката политическа криза в нашата история. 

Въпреки трудностите и условията на средата, въпреки нашите грешки и слабости, ние няма да се откажем от битката за България. Търсим днес Вашата подкрепа, за да се изправим по-силни срещу отпора на завладяната държава.  

Ние вярваме, че с нашите партньори в коалицията “Продължаваме промяната – Демократична България” и заедно с всички Вас, които се стремите към по-добро бъдеще за децата си, заедно с Вас младите, които искате да сбъднете мечтите си тук, заедно с всеки български гражданин, независимо къде по света се намира, който иска родината ни да има достойно лице, можем да осъществим стремежа към просперираща и конкурентна България – страна, в която: 

Искаме Вашата подкрепа, за да можем да продължим да отстояваме демократичния правов ред, свободната инициатива и конкурентната среда за бизнес, свободата и плурализма в медиите и гражданското общество. За да можем да противостоим на езика на омразата, дезинформацията и хибридните атаки срещу демократичните ценности, целящи дестабилизация и изостряне на  разделенията в обществото.  

Защото това са ценностите, в които ние вярваме и които ни обединяват. Те са в основата на силната и просперираща държава.    

Ще положим всички усилия да спечелим повече от Вашето доверие и да съберем силата на всички, които искат да живеем в просперираща и конкурентна България. 

Подкрепете ни! 

 “Да, България!”

Запознайте се с визията на “Да, България!” за просперираща и конкурентна България (свалете).

Кандидати

София

23 МИР

24 МИР

25 МИР

София - област

Пловдив

Варна

Бургас

Русе

Стара Загора

Плевен

Добрич

Разград

Търговище

Враца

Благоевград

Велико Търново

Кюстендил

Ловеч

Перник

Силистра

Кърджали

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK