Веселина Гайдаржиева

Биографични данни

  • Родена е в София и е израстнала в Стара Загора;
  • Обвързана, с едно приемно, вече пораснало, дете;
  • Завършила е икономика в Софийски университет „Свети Климент Охридски“, с допълнителни курсове по право в едноименния факултет. Владее пет езика – английски, руски, италиански, испански и гръцки;

Политизира се преди самото учредяване на „Да България“, на 4-ти януари 2017-та, заради настоящия кмет на софийския район, чиято местна организация председателства.

Основните й средно- до дългосрочни цели в политиката са извоюване на по-приветлива и достъпна среда за хората с увреждания, включването им в съвместния ни живот, постигане на електронно управление и гласуване, реформа на съдебната система, промени в организацията на начина, по който се провеждат изборите в страната ни и в районите с българска диаспора. Вярва, че никой няма право да краде от бъдещето ни и сме длъжни да се борим за него.

Има разнообразни хобитата: мотоспортове, плуване, готвене, рисуване, доброволстване. Мечтата й е след десет години България да е различна страна.

 

Веселина Гайдаржиева

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK