Кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ от Свищов, в 4 МИР – Велико Търново

Биографични факти

  • Роден в Свищов, семеен, с три прекрасни деца – две дъщери и син. Живее в Свищов;
  • Завършил е висше икономическо образование в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов (1995 г.), специализирал е Международни икономически отношения и митническа политика в Университета по национално и световно стопанство (2005 г.);
  • Работи като експерт по търговията в областта на капиталното строителство, доставката на метали, резервни части, компютърно и друго оборудване.

Включва се в „Да, България“, защото иска да бъде освободена най-сетне нашата Родина от властта на некадърните, корумпираните и простаците, продалите се на мафията или самите те част от мафията. Смята, че за да останат децата му тук, да има смисъл, хоризонти и достойно заплащане на труда им и според способностите им, за да се наложи най-сетне прилагането на правото за всеки един, за да бъдат накарани институциите да работят това, за което им плащаме данъци и за да бъдат спрени кражбите във всяка една област, трябва най-сетне да има страх само от закона, а не от безнаказаните мутри и мафиоти.

Играе активно футбол, обожава всичко свързано със строителство и монтаж и това му дава удоволствие в свободното време. Кандидат-майстор на спорта е по шахмат, шампион на В. Търново на закрит турнир през 1988 г. Член е на МЕНСА България от 2002 г.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни