Пламен Медаров

Част от Национален съвет

Пламен Медаров се занимава с производство и продажба на био – продукти. Предприемач от 15 години.

През 2007 в Нова Зеландия  регистрира електронната цигара като медицинско изделие и участва в редица клинични проучвания.

През 2015 стартира производство и продажба на био – продукти в България, които през 2016 печелят 2 златни медала в Малмьо, Швеция и един сребърен в Лондон, Великобритания. Живял е 12 години в Нова Зеландия, Америка и Англия.

Участва в инициативите „Правосъдие за всеки“ в подкрепа на съдебната реформа и независим съд. Част е от „Гласувай без Граници“ в подкрепа на електронното гласуване, където подпомага разяснителната кампания на референдума през 2015 и последвалото вкарване на закон в Народното събрание за промени в изборният кодекс. През 2013 активно набира средства по инициативата „Българската Коледа“.

Пламен е роден в София и е на 33 години. Баща на един син.

Като човек, за когото мястото и средата, в които живее са важни, иска да промени корумпираната икономическа и политическа система в България.Готов е да работи за това търпеливо, диалогично и целенасочено, докато успее. В свободно си време е активист и кара колело.

 

Пламен Медаров

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK