Петър Цикалов

Част от Контролна комисия

Петър Христов Цикалов е на  48 години, семеен, с едно дете. В момента се занимава с консултиране и инвестиции в областта на недвижимите имоти чрез собствена компания. Владее няколко чужди езика – английски, испански, руски и италиански.  Изучавал е  право в Юридическия факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“.  Впоследствие е  работил в няколко компании в областта на резервни части и консумативи за автомобили като търговски директор.

Изборът му  да работи за каузата на „ДА, България!“ е продиктуван от дълбоката му убеденост, че критична маса от мислещи, честни и непримирими хора може да промени феодалната картина на обществения ни живот. Енергията и волята на подобни хора Петър разпознава сред инициаторите и учредителите на „Да, България!“. Това го накара на наруши житейската си аполитичност,  да напусне индивидуалната си зона на комфорт, която е създал за семейството си  и да бъде част от борбата за премахване на корупцията в България. „ДА, България!“ му дава самочувствието да променя хората и действителността около себе си.

Досегът с природата, разходките, преходите и ските са сред любимите му занимания. Обича италианската кухня както да я консумирам, така и да я приготвям за приятелите си.

Петър Цикалов

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK