Кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ във Варна, на 5. място в листата.

  • Роден е в Провадия, живее в София и Варна;
  • Сгоден е и няма деца;
  • Завършил е математическа гимназия във Варна.

Мартен е млад, начинаещ предприемач, специалист по преговори и продажби, обществено активен гражданин и активист.

Вярва, че България е прекрасна страна и всичко, което ѝ липсва, е подходяща среда за развитие. Смята, че на България ѝ трябва много малко, за да бъде отключен невероятния ѝ потенциал.

Правосъдната реформа, административната реформа и борбата с корупцията са три сражения, част от голямата битка за България, които могат да я решат в полза на нейните граждани. Вярва, че ако засеем и най-красивия сорт българска роза, но поставим върху нея бетонено блокче, розата няма да покълне, а камо ли да разцъфне. Затова застава рамо до рамо с хора, които са решени да си отвоюват държавата и най-вече знаят как да го направят, с хора, с които е водил тази битка заедно или поотделно вече дълги години, но за пръв път в рамките на самостоятелен политически субект.

Обича активния живот, спорта и разходките в природата. Не обича напразно прекараното време. Редовно играе футбол, интересува се от култура, история, технологии, изкуства и занаяти. Поклонник е на направи-си-сам културата. Определя се като човек на действието.