Марта Джалева

Част от Изпълнителен съвет, Национален съвет

Марта Джалева преподава български език и литература езикова гимназия в София от 1986г. От 2012 г. използва активно в обучението електронна платформа. Има опит в международни проекти, специализирала е Управление на проекти, а от 2012 г. е ръководител на проект в областта на онлайн обучението към Център за образователни инициативи.

Марта Джалева работи като координатор във фондация „Заедно в час“ през 2012 – 2013 г. Оттогава е член на общността на „Заедно в час“, която работи за успеха на всяко дете.

Марта е убедена, че децата на България са нейното най-голямо богатство, и вярва, че ако обществените събития се измерват с въздействието им върху развитието на свободни и иновативни хора от подрастващите – това е верният критерий за оценка. Правото на личностно развитие на младия е човек е ключ към просперитета на страната, затова образователните политики, трябва да бъдат подчинени на тази цел.

Марта Джалева е на 57 години. Омъжена е и е майка на две деца. Участва активно в политическия живот на България с гражданска позиция от 1989 г. и е част от протестиращата общност през 2013 г.Пътува в България и по света, защото се интересува как различните хора, зачитайки свободния избор на всеки, отстояват своята кауза,– в областите на изкуството, на науката, на човешките взаимоотношения.

Марта Джалева

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK