Марина Ташева

Най-важното накратко:

Завършила съм езикова гимназия “Йоан Екзарх“ – Враца с английски език. Дипломирах се специалност Архитектура в УАСГ през 2005 г. Работила съм като проектант в гр.София от 2003г. От 2011 г. работя в собствено проектантско студио в гр.Враца. Имам 7 год. административна практика като главен архитект в община Хайредин и 4 год. в община Мездра. Семейна с три деца.

Обществените каузи, които съм защитавала: 

Член съм на управителен съвет на Обществен дарителски фонд за Враца, като чрез сдружението много благотворителни регионални каузи бяха реализирани. Като проектант съм участвала с благотворително изготвяне на проекти за няколко училища в гр.Враца – STEM център, спортни площадки, нови корпуси и др. Някой от тях вече са реализирани. 

Работа за “Да, България!” дотук:

Работила съм като доброволец и координатор от самото учредяване на „Да, България“ с организиране на срещи и набиране на застъпници, както и с организационна работа през всички кампании – за местни, европейски и парламентарни избори. Председател съм на МО Враца от 2021г.. Участвам в тематична работна група „Регионално развитие, транспорт и инфраструктура“.
Бях кандидат на „Да, България“ в парламентарните избори през 2011 г.

Марина Ташева

Марина Ташева в социалните мрежи:

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK