Лена Бориславова

Част от Национален съвет

Лена Бориславова е адвокат. Практикува главно гражданско и търговско право, както и в областта на насърчаване на инвестициите. Завършва първа по успех СУ “Св. Климент Охридски”, изучава европейско право половин година в Германия, стипендиант е на Комисия “Фулбрайт” и през 2016 завърва магистратура по право (LL.M.) в “Харвард”, САЩ.

Редовен дарител е за каузите на сдружение “1 Процент Промяна” и вярва, че ако всеки допринесе с нещо малко, то всички заедно можем да предизвикаме голяма промяна. Подкрепя съдебната реформа и нуждата от реформа в образованието. Организатор и лектор е на курс за студенти по пледиране и помага за подготовката им за участие в международни състезания по право.

Лена вярва, че младите и образовани хора са бъдещето на България и затова трябва да се работи за насърчаване на тяхното оставане и/или завръщане в страната.

Лена е родена в София, на 27 години. Обича да предизвиква себе си, както и да открива непознати места, да изпробва нови храни и усещания, да общува с различни хора. Скачала е с бънджи и предстои да полети с парапланер.

Лена Бориславова

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK