Кандидат за народен представител на „Да, България!“ в Хасково, на 3. място в листата.

Биографични факти

  • Роден е през 1970 година в град Първомай, Пловдивско;
  • Живее и завършва химически техникум в Димитровград. Женен, с едно дете;
  • Магистър по органичен синтез от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“;
  • Отбил едногодишна военна служба в Школата за запасни офицери в Плевен.

През 1998 започва работа като преподавател по химия в местната гимназия в Димитровград. По-късно получава предложение за работа в голяма химическа компания, в която започва като технолог и последователно преминава през различните химически производства и през развойната дейност, където организира и управлява отделите по маркетинг и иновации.

През 2011 година се заема с предприемачество и създава семейна фирма в областта на ландшафтния дизайн, флористиката и озеленяването, насочена изцяло към частни клиенти.

През годините симпатизира на всички демократични партии, но така и не припознава нито една като свой представител

Политиката никога не му е била самоцел, защото я възприема единствено като средство за постигане на цели. Каузата, целите и задачите, които Коалиция „Движение Да България“ си поставя, както и начина по който да бъдат постигнати съвпадат с представата му за начина, по който е редно да се прави политика в една демократична държава. Смята, че това се случва за първи път в България и няма и за момент съмнение, че трябва да участва и да даде своя принос за една различна и по-добра България.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни