Член на НС на Да, България.

Председател на местната организация в столичния район Сердика.

Координатор на тематичната работна група „ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ, Е-УПРАВЛЕНИЕ И ИНФОРМАЦИОННО ОБЩЕСТВО“

Бакалавър по политика и икономика от университета Есекс, Великобритания.

Магистър по маркетинг от университета в Грьонинген, Нидерландия. Представител на студентите от магистърската програмата по маркетинг пред преподавателския екип;

Предприемач в сферата на информационните технологии . Собственик на компания, фокусирана върху предлагането на софтуерни решения за частния сектор.

Участвал е в инициирането на работна група по темата за бюджета на Столична община. В рамките на тази група е участвал и в създаването на онлайн инструмент за контрол на бюджета на общината, както и в общественото обсъждане по темата.

Един от учредителите на местната гражданска инициатива за провеждането на референдум за строежа на завод за изгаряне на боклук на площадката на ТЕЦ „София“.

Кандидат на столичен общински съветник на местните избори през 2019г.

Член на тематичната работна група за Регионално развитие, транспорт и инфраструктура

Смята, че необходимите политически и обществени промени могат да се постигнат не чрез едно или две радикални решения или събития, а чрез дълга, систематична и постоянна работа. Има желанието и постоянството да се ангажира с дългия поход, който „Да, България!“ трябва да извърви, за да направи България развита, свободна и устойчиво демократична държава.

Движение Да, България е негова лична кауза и в част от идентичността му. Вярва в тази общност, която съществува под формата на партия.