Промени в Конституцията: Национална гражданска инициатива „За Демократична България“

Кандидат за народен представител в София, 23. МИР, на 9. място и в 24. МИР – София, на 11. място в листата.

Родена и живее в София. Омъжена, с две деца.

Ива Бонева е докторант по социална педагогика, с магистратури от Софийския университет и от Унивеситета в Манчестър, Великобритания по социална политика и социално развитие.

Ива Бонева е основател и изпълнителен директор на Центъра за приобщаващо образование oт десет години, където ръководи динамичен и мотивиран екип от специалисти по социално развитие, образование, качествени изследвания и анализи. Центърът работи за социалното приобщаване и за качественото образование на всички деца, както и за закрилата на тези, които се нуждаят от нея. С опит в образованието, социалното развитие и детските права, Ива е работила за Програмата за развитие на ООН, за Католическите служби за помощ, за Фонда „Спасете децата“, както и за местни неправителствени организации.

Ива Бонева е от хората, които вярват свято в личната отговорност. Смята, че когато има проблем, на него трябва да се търси решение, а България в момента има сериозен проблем. В образованието това е безхаберието, липсата на здрав разум и всеобщата симулация. Вярва също и във философията на приобщаването, че заедно е по-добре. Всичко това – страхът, вярата и надеждата я карат да се включи в битката за България, за да е честна пред себе си, пред децата си и пред всички, с които и за които работи.

Обича да наблюдава птици, да чете, да стреля с лък и да пътува.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни