Кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ от Велико Търново, водач на листа.

  • Роден е през 1981 г. във Велико Търново, където живее и до днес;
  • От съвсем скоро е сгоден;
  • Завършил е престижната природо-математическа гимназия „Васил Друмев“ и впоследствие право в Юридическия факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Още от ученик е работил като DJ. По време на следването си, наред с ученето и музиката, е работил и в сферата на недвижимите имоти, предимно с чужденци. След завършване на образованието си е бил съдружник и директор на редакция в списание, подготвяно за чуждестранния пазар. Към момента работи като адвокат към великотърновската адвокатска колегия.

Не разбира как двама съдии, седящи врата до врата, решават един и същ казус по два корено различни начина. Не може да приеме, че при решаване на делото на човек, който брани жизненоважния си интерес, законът и справедливостта биха могли да не надделеят.

Смята че реформата в правосъдието е като храната за един болен човешки организъм, който ако се храни добре, сам ще се погрижи за останалото и ще предпазва сам от болести.

Запален къмпингар и скиор. При всяка възможност хваща въдиците. Луксът го потиска, предпочита близостта с природата, където сам да си създава удобства, но като си тръгне да не си личи, че е бил там.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни