Десислава Николова

Председател на МлаДа България

Част от Младежка организация

Десислава е на 22 години, родена и израснала в град София. Основното си образование завършва в Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия “Христо Ботев” с профил “Транспортно строителство”. Получава професионална квалификация като “Техник по комуникационни системи” със завършването на средното си образование в Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика “М.В.Ломоносов”. Към момента следва висше образование, последна година, в Софийския университет “Св.Климент Охридски” в катедра “Политология” към Философския факултет. Към 2019 г. е заместник-председател на Клуб на политолога. Десислава e работила като видеооператор на български документални филми. Към момента работи като оператор “Сигурност” в най-голямата охранителна фирма в България.

Деси е част от “Да, България!” още от самото и основаване. Участва в изграждането на местните структури и инициира създаване на младежка организация. Член е на Националния съвет на партията, както и на Изпълнителния съвет на местната организация в Район Надежда.

Деси Николова смята, че властта се нуждае от енергични млади хора, които да разрушат летаргията, царяща в администрацията и да превърнат бюрокрацията в прогресивен и модерен модел на управление. За нея е изключително важно младите хора да бъдат политически ангажирани и да познават добре правата и задълженията си.

Десислава Николова

Медиатека

Десислава Николова: Полицията целенасочено търси конфликт с протестиращите на Ректората

Десислава Николова: Полицията целенасочено търси конфликт с протестиращите на Ректората

"МлаДа България": Оставка на цялото правителство

"МлаДа България": Оставка на цялото правителство

На кафе пред хотел "Берлин"

На кафе пред хотел "Берлин"

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK