Боряна Панчева

Част от Национален съвет

Боряна Панчева е родена 1980 г в Ямбол. Завършва Ямболската Математическа Гимназия след което заминава да учи в Англия. След 6 години прекарани в чужбина решава да се върне в България. Учи “Психология” в Благоевград и работи като преподавател по английски за възрастни.

След избухването на протестите срещу назначението на Пеевски за шеф на ДАНС, Боряна се включва в Протестна Мрежа, а по-късно активно събира подписи в подкрепа на инициативите “Гласувай без граници” и “Правосъдие за всеки”.

През 2015г. Боряна започва да работи по специалността си в Център за ранно детско развитие със седалище и клон в София и клон в Стара Загора. В Центъра се работи с надарени деца, както и с деца с поведенчески и образователни дефицити и с техните родители.

Боряна е убедена, че българското образование се нуждае от спешна реформа, при която държавната администрация и система на образование да престанат да пречат на учениците да учат, вместо да им помагат.

 

Боряна Панчева

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK