Бедрос Халваджиян

Част от Национален съвет

Бедрос (Бебо) Халваджиян е Координатор международни филмови проекти в Global Group. Работи в компанията от 2010 година като оператор, каквото е и образованието му. В продължение на 6 години е зад камерата в продукции като „Господари на ефира“, „X Factor“, „Като 2 капки“ вода и много други.

От съвсем млад е социално и политически ангажиран. Активист е от 2012 (протестите за Витоша), в последствие взима участие във всички тайни акции в протестите срещу правителството на Орешарски (блокадата на кортежа на премиера в Бояна, блокадата на бул. Брюксел и т.н)

Една от най-важните каузи за него е спасяването на българската природа. Част е от множество протести, свързани с опазването ѝ (Иракли, Пирин, Алепу).

Сред хобитата на Бедрос са фотографията, музиката, планините и пътешествията. Жената до него е хореографът Александра Енева. Двамата станаха родители през 2014. Синът им Еди е гордостта на фамилията. Бедрос би направил всичко, за да превърне България в по-добро място за него.

Нека Силата бъде с нас!

Бедрос Халваджиян

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK