Андрей Гюров

Част от Национален съвет

Андрей Гюров е с инженерно образование. В момента е ръководител на проекти за дизайн на високотехнологични продукти с предимно автомобилно приложение. Има 5 годишен опит в управлението на проекти за нови продукти в международни инженерингови и производствени компании и още 5 години като електро-инженер.

Член е на Инициативния комитет на „Гласувай без граници“ – страна в кампанията за референдум за е-гласуване и учредител на Национална гражданска инициатива „Правосъдие за всеки“, с основен фокус дълбока съдебна реформа, която да гарантира работещи и независими органи в системата ни за правораздаване.

Андрей вярва в интелекта и предприемчивостта на българите и мечтае способните хора да остават в България, за да реализират идеите и мечтите си тук. Също така мечтае България да бъде известна с високотехнологични постижения на български и международни компании, развиващи се у нас, а не със задушаваща корупция и беззаконие.

Андрей е на 33 години, от София. Горд баща на две дъщери. Ежедневието му е разделено между работата, семейството и участието му в граждански инициативи и защита на каузи. Отделя голямо внимание и грижа децата му да станат пълноценни граждани на общност от свободни хора.

Андрей Гюров

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK