Андрей Анастасов

Част от Национален съвет

Андрей Анастасов е 30 годишен.

Андрей Анастасов е роден в гр. София без 1987 г. Завършва Втора английска езикова гимназия „Томас Джефърсън“  и две специалности в Американския университет в България – журналистика и европеистика. През 2013 г. успешно защитава магистърска теза с тема „Проблеми със собствеността в българските частни мас-медии – отражение върху свободата на словото“ в Централноевропейския университет в Будапеща. Прави стаж в Главна Дирекция „Комуникация“ в Европейския парламент през 2014 г.

Има опит в медиите, в неправителствени организации и в корпоративния сектор в областта на привличането и развитието на млади кадри и университетски партньорства. Със своята консултантска компания помага на бизнеса за по-ефективно представяне. Вярва, че България ще се развие само ако образованието и бизнесът вложат повече в младите хора.

Той вярва, че промяната може да дойде с активни и мотивирани хора и затова смята да допринесе и със своето участие.

Вижда работата си в „Да, България!“ по няколко основни приоритети: привличане на съмишленици в бизнеса, постигане на добър резултат на избори, налагане на „Да, България!“ като компетентен лидер и носител на промяната. Смята че привличането на съмишленици в бизнеса ще обърне Движението към най-важната и силна група лидери на мнение, а добрият резултат на изборите за местна власт, за Европейски парламент и евентуално на парламентарни избори, ще дойде с единодействието в цялата Демократична България.

Андрей е председател на Местната организация на Район „Триадица“ от септември 2017 г. като работи за да изгради устойчива и мотивирана структура с много голяма активност в събирането на подписи, инициирането на взаимодействие с партньорските партии в Демократична България и започването на инициативи по теми, значими за обществото, като мръсния въздух в столицата.

 

Андрей Анастасов

Медиатека

Бюджетът на столична община - знаем ли как се харчат 1.5 млрд. лева?

Бюджетът на столична община - знаем ли как се харчат 1.5 млрд. лева?

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK