Христо Иванов: Искаме мандат за управление, за да модернизираме България навреме

Кандидат за народен представител  в 24. МИР – София, на 12. място в листата на КП „Движение Да България“.

Роден е, учил и израснал в София. На 30 години. Живее в София.

Записва математика и информатика в Софийския университет след завършване на 33-та езикова гимназия в София с профил английски и немски език.

Вече 10 години работи на различни IT длъжности в малки компании и в банковия сектор, а преди 3 години успява да комбинира любовта си към технологиите и чуждите езици като става автор на техническа документация във ВиЕм Уеър България (VMware). В момента, успоредно с работата си, взема курс по „Управление на проекти“ към Станфордския университет.

Има крайна нетърпимост към несправедливостите, към неетичното и нечовешко отношение. Смята, че България е страна, която може много повече, ако бъде оставена да се развива като модерна и правова държава. Вярва в ценностите на Стара Европа, а най-силно вярва в свободата на индивида и в спазването на човешките права. Определя като слабо нивото и отношението към образованието в България. Не понася това, което в момента се нарича „политическа класа“ и вярва, че само с дейното участие на гражданите в политическия живот държавата ни може да бъде променена. Това е и причината да се включи в „Да, България!“.

Спортува в свободното си време. От няколко години посвещава времето си благотворително на деца, а през последната година и на бежанци, пребиваващи в България.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни