Александър Сандев

Част от Национален съвет

  • Роден е в Стара Загора, на 33 години, несемеен;
  • Възпитаник е на Гимназията с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“;
  • Завършил е Американския Университет в Благоевград с две бакалавърски степени по Международни отношения и Европеистика;
  • Понастоящем е студент в магистърска програма „Държавна политика и човешко развитие“ към Университета на Обединените нации.

Професионалния си стаж започва в Търговско-промишлена палата Стара Загора като младши експерт в Enterprise Europe Network – мрежа на Европейския Съюз за подпомагане на малки и средни предприятия: организира бизнес срещи, изложения и консултира фирмите от региона в намирането на международни пазари за техните стоки и услуги. От 2011 година управлява собствена фирма за маркетинг, мениджмънт и консултации.

Повече от 15 години е член на фондация „Малкият принц“ и работи като доброволец в полза на деца с увреждания. Сертифициран инструктор е по крикет на маса към Юнайтед Крикет Клуб – София. Участва в дейности за популяризирането му и социалната интеграция на децата с увреждания.

Александър  е активен член на Изпълнителния съвет на местната структурата на „Да, България“ в Стара Загора. Активно и всеотдайно участва в организирането на изборите през 2017 г. Независимо, че не няма възможност да присъства лично на всяко заседание на Изпълнителния съвет в Стара Загора, Александър се включва онлайн в ежеседмичните заседания и дава своето мнение по текущите организационни въпроси, организиране на събития и инициативи.

Обича спорта, планината и морето.

Александър Сандев

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK