Координатор/и

Калина Цонева

Калина Цонева работи в една от бързо развиващите се български технологични компании. Мениджър е на отдел за разработка на персонализирани софтуерни решения и има разнообразен опит в изграждането на системи и оптимизирането на процеси за  български и международни компании от различни индустрии. Завършила е математика и икономика в Warwick University, UK.

Калина е поела сериозен личен ангажимент към Движението и е готова да инвестира както време, така и усилия в политическа дейност. Умее да работи в екип и да пази позитивното си отношение към света.

Тя е координатор на тематичната работна група за Държавна администрация и електронно управление на „Да, България!“ и е част от екипа за Управленска алтернатива на обединението „Демократична България“.

Вълнува се от интелигентен растеж, образование, електронно управление и реформи в администрацията.

 

[email protected]

Свързани новини и позиции

КЗЛД трябва да действа, а не да се включва в замазването на безпрецедентното изтичане на лични данни

До Председателя на Комисията за защита на личните данни Уважаеми г-н Караджов, От Ваши изявления в медиите по казуса с изтичането на данни от НАП, разбираме че КЗЛД възнамерява да “изчака правоприлагащите…

  • 18 Юли 2019, Четвъртък

Против пръстовите отпечатъци в личните карти

В Европейския парламент предстои гласуване на Регламент, според който всички държави-членки ще са длъжни да записват пръстови отпечатъци в личните карти на всички свои граждани. Демократична България е против такава…

  • 07 Март 2019, Четвъртък

Медийни участия