Национална кампания „Ти броиш“: Търсим 12 000 защитници на вота за ЧЕСТНИ и СВОБОДНИ избори

Искаме да извадим мафията от държавата.
Нужна ни е подкрепа за кампанията.
Сега!

За да спечелим тази битка е нужно да заемем страна. Нужен е всеки един от нас. Днес!

С гласа си. С ума си. С дарение.

Вашата финансова подкрепа е необходима:

За да покажем зад какво заставаме

Това е бюджетът ни за кратки филмчета и други формати – те ще пренесат целите и вижданията ни до онези, с които няма да успеем да поговорим на живо. Тези материали ще са от помощ и на всеки от вас, който иска да подхване разговора за бъдещето на България с близки и приятели.

60 000 лв.
78%

За да стигнем до още хора

Това е бюджетът ни за промотиране на съдържание в най-използваните социални мрежи и внимателно избрани канали. Той ще помогне всичко, което казваме, да достигне до повече хора. Вярваме, че колкото повече хора се включат в разговора, толкова по-голям е шансът ни да спечелим битката за България.

100 000 лв.
84%

За да участва позицията ни в дебати

Нещо, което може би не знаете: всяко участие на политическа фигура в предизборен телевизионен формат се заплаща. Не бихме харчили парите ви, за да натрупаме голям брой такива участия – смятаме, че има по-добри начини да стигнем до съмишлениците си. Искаме обаче да имаме възможност за участие в малкото истински важни дебати, където позицията ни би имала тежест и отзвук.

90 000 лв.
78%

За наблюдение на изборите

Всяка партия изпраща свои наблюдатели, които да следят за честността на изборите по секциите в цялата страна. Наблюдателите на коалиция „Движение Да, България“ ще бъдат доброволци – в замяна на отделеното време и енергия ще получат единствено морално удовлетворение. Бюджетът, който сме предвидили, е необходим за покриването на необходимото им обучение, както и неизбежните логистични разходи, свързани с присъствието им (транспорт и храна).

25 000 лв.
100%